Kulinarna Majówka w Wola Park
W sobotę, 17 maja, w warszawskim Wola Parku będzie gotować Robert Sowa – szef kuchni hotelu Jan III Sobieski. Gośćmi specjalnymi będą Ewa Wachowicz, która zaprezentuje wyborne desery oraz Rafał Olbrychski w roli kulinarno-muzycznego gościa.
Od godz. 13. w programie:
- wiosenne potrawy prezentowane przez restauracje: Bistro Flunch, Firley, Sphinx
- degustacje przekąsek przygotowanych przez restauracje: Freshpoint, Green Way, KFC, Pizza Marzano
- słodkie propozycje cukierni A. Blikle oraz lodziarni Grycan.
Specjalne promocje w dniu 17 maja:
- 3pięć8 – gofry z cukrem pudrem lub z dżemem – 1 zł/szt.
- A.Blikle – torty dla dzieci – 20%
- Bistro Flunch – pizza dnia – 3,99zł / porcja, 4 gałki lodów w cenie 3 gałek (4,20 zł), rabat 20% na każde danie obiadowe przy zakupie powyżej 10 zł
- Demmers Teahouse – ekskluzywne gatunki herbat – 10%
- Empik – wszystkie książki z kategorii „kuchnia” – 10%
- Empik Cafe – napoje gorące – 30%
- Firley – naleśniki „Babuni” z czekoladą i świeżymi owocami – 40%
- Freshpoint – wszystkie produkty z menu, przy zamówieniu powyżej 15 zł – 10%
- Green Way – zapiekanka warzywna, Greckie, Banica (dania obiadowe) – 8,90 zł
- Grycan – rożek firmowy – deser lodowy – 5 zł
- Mercers – Milk shake, Fresh squeezed, Smoothies – 10%
- Sphinx – do wszystkich nowych dań z karty – pyszny deser Szefa Kuchni gratis.